Menu
  • optimale en inzichtelijke zorgprocessen
    optimale en inzichtelijke zorgprocessen
Aanvragen

Snel aan de slag
Wilt u snel aan de slag met het Digitaal ZorgDossier? Dan kunt u gebruik maken van de contactgegevens om met ons in contact te komen. We bespreken met u hoe u snel aan de slag kunt.

Ingericht volgens uw wensen en behoeften
Samen met u brengen we de aard en omvang van uw organisatie in kaart. Op basis daarvan wordt het Digitaal ZorgDossier geheel volgens uw wensen en behoeften ingericht. Vervolgens krijgt u een login waarmee u toegang krijgt tot uw Digitaal ZorgDossier.

e-Learning portaal Digitaal ZorgDossier Academy
Om u en uw medewerkers zo snel mogelijk vertrouwd te maken met het Digitaal ZorgDossier, is het e-learning portaal ontwikkeld. Voor een bedrag per maand kan men als organisatie de medewerkers een inlog-account geven om zichzelf te trainen in het werken (met het classificatiesysteem) in Digitaal ZorgDossier. Voor meer informatie hierover kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

 

Wilt u zorgprocessen professionaliseren en optimaliseren?

Bel 0412-745075 of neem contact met ons op per email; info@digitaalzorgdossier.com. Ook kunt u gebruik maken van de contactgegevens om met ons in contact te komen. Wij zijn u graag van dienst met een helder advies.